diumenge, 20 de febrer del 2011

Voyeur de Mitjanit.

Sempre havia notat que, a l’anar a dormir, les titelles que tinc al prestatge em miraven d’una manera entremaliada. Evidentment mai n’he fet cas. No puc obsessionar-me amb les imatges i fotografies que tinc per casa. Fins que a l’altre nit, em vaig aixecar a mitjanit per tal de beure un got d’aigua i em vaig trobar amb l’escena carnal que veieu en la imatge. D’en Banyeta m’ho podia esperar. Però de la iaia Margalida no! I més amb la cara de joia que feia. El bo del cas és que els altres tres miraven!


Fotografia: Arxiu Propi.
Si us haig de ser sincer la meva primera intenció va ser fer veure que no els veia. Però que carai! jo també em vaig quedar una bona estona mirant!
El que he arribat a veure en altres nits entre els 5 personatges ho hauria de publicar en un altra categoria de blogs. Però segur que us en feu una idea!

--------------------------------------------------------------------------------- Imprimir artículo

8 comentaris:

... ha dit...

Que aquesta senyora ja no té edat per segons quines coses... jajaja!

Llop Estepari ha dit...

No et pensis, Adbega! Tinc una fotografia de la iaia Margalida amb vestit de cuir! (Per respecta a les seva intimitat no la publicaré). Salut.

Lluís Bosch ha dit...

És una pena que no publiquis la iaia Margalida vestida de cuir, perquè seria tot un hit. El dimoni fantàstic, a veure si me'l fas arribar per anar ampliant la col·lecció.

Notis ha dit...

Crec que la iaia Margalida el que ha descobert amb en Banyeta no té res a veure amb la seva vida de joventut, on tot era pecat.
A viure que són dos dies!!...

Llop Estepari ha dit...

Lluis, no tan sols he vist a la iaia Margalida amb vestit de cuir, sinó també en Toful amb lligacames! T'envio una imatge del Banyeta.

Llop Estepari ha dit...

Notis, tens tota la raó! Com diu la dita “Val més tard que mai”.

Eli Senda ha dit...

Aquesta segona etapa promet.
Aquest Banyetes no entenc perquè tria a la iaia Margalida, deu ser per allò de "a la vejez viruelas".

Llop Estepari ha dit...

Eli Senda, jo tampc ho entenc. Amb lo ben "plantat" que és en Toful!
Benvinguda.