dilluns, 11 d’octubre del 2010

La Ciutat del Pecat d'en Frank Miller.

SIN CITY





Sovint vaig al Kadie’s Club. Un tuguri dels barris baixos on per la mena de gent que el freqüenta no m'hi sento estrany. Mentre no et fotis amb ningú pots donar tants cops de cap al taulell com vulguis mentre et trinques merda de garrafa. També et pots fotre, sempre que elles et deixin, amb les ties (ara hi ha la Nancy a l’escenari escalfant l’ambient).

Avui no bec, després tinc feina. Em quedo en un racó i observo al personal.

Hi ha en Hartigan. Un ex-poli sexagenari del que diuen se li en va anar l'olla i es va tornar un violador assassí. També diuen que mentre estava a la presó la Nancy li escrivia cartes.

Avui ha vingut en Marv. Un tipus perillós i venjatiu que té la condicional. Al seu costat hi ha en Jack. En Jack es mou entre la ronya amb total impunitat. Es fa dir Jackie Boy.

A primera fila hi veig al fill del senador Roark. Un pederasta intocable a qui anomenen El Bastard.

I al fons del local, mig ocult pel fum i les ombres, en Kevin. Una esgarrifança em travessa l’esquena sempre que el veig. En Kevin ... el carnisser.

I tants d’altres. Tots tenen vides fosques. De violència. Venjança. Sexe. No es fàcil viure a Basin City però, si teniu prou fetge, us recomano donar una volta pels seus carrers.

Quan surto del Kadie’s faig la feina. Torno a casa. Estirat al llit penso que mai sé de què fugen la gent que mato. Tant se val, demà cobraré el xec.


Direcció : Robert Rodriguez.
Co-Direcció : Frank Miller, Quentin Tarantino.
Guió : Frank Miller (basat en els seus còmics).
Fotografía : Robert Rodriguez.
Actors i Actrius : Bruce Willis, Jessica Alba, Rosario Dawson, Benicio del Toro, Mickey Rourke, Elijah Wood, Britanny Murphy, Clive Owen ........
. Imprimir artículo

3 comentaris:

Karlos ha dit...

Me habian hablado de esta peli pero no la habia visto. Total que me la he bajado y es genial. Bueno algunas escenas un poco fuertes.

Llop Estepari ha dit...

Karlos, si te ha gustado "Sin City" te recomiendo que veas tambien "The Spirit". Tiene la misma estética de cómic, està dirigida por Frank Miller y basada en la obra de Will Eisner.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

ei jordi, em sembla que tenim amics comuns, oi? xavi i empar?
doncs ara esten em contacte en els blogs, fins aviat i felicitats per el teu blog.