dijous, 2 de juny del 2011

Fins ara.

Aquest bloc estarà inactiu dos o tres mesos. Ja fa temps que estic posposant temes que no puc ajornar més i com que el meu intel•lecte (justet) no dona per fer masses coses alhora, si les vull fer ben fetes, haig de deixar-ho.

De totes maneres no em fa nosa dedicar-me una temporada a les tasques ajornades que haig de concloure: Diàlegs pendents amb la natura a l’Alta Garona (les ovelles limousines són peça preuada pel llop). Donar sentit a un grapat de paraules que porta anys esperant-me en un calaix i tenir-me-les amb olis i pinzells.

Mentrestant segueixo udolant amb el desig de que l’alçament social actual, avanci amb veu d’unitat, sense sigles, sense banderes i sense fronteres.

Fins ara.

Aauuuuuuuuu!!

----------------------------------------------------------------
Imprimir artículo

15 comentaris:

Òscar Roig i Carrera ha dit...

No sé si tants "senses" seran possibles, ni tan sols convenients, però ara no és moment de discutir això... Compartim el desig de que el món avanci globalment en justícia social i això ja és molt. Les vacances de blog poden ser ben convenients de tant en tant, t'espero a la tornada (si és que hi sóc, que mai se sap!).
Un udol i una abraçada!

Bru ha dit...

Oh, pintes?
T'esperaré.

Llop Estepari ha dit...

Bru, ho intento, però pateixo. Vaig pintar fa temps, però ara tinc una mena de repte. Dit de passada, els meus quadres són d’allò més normals. Un dia ja m’explicaràs les teves sensacions quan pintes.

Gemma Sara ha dit...

Ieeep, trobarem a faltar els teus udols en forma de paraules i reflexions ben trabades (i ara també en pinzells? ja ets ben complicat com a licàntrop).

Per un món millor! (Per cert, m'acabo de comprar un iPhone, el colmo del capitalisme, em sembla que no ja em deixaran entrar a Plaça Catalunya... keep the secret).

Llop Estepari ha dit...

Òscar, company, crec que compartim molts punt de vista. A la vista del que he llegit a “Coses que he après (ho recordat) aquests dies” jo diria que quasi tot. El que passa és que de tant en tant m'agrada somiar utopies. Fins ara.

Llop Estepari ha dit...

Gemma Sara, ja saps que les coses, per si mateixes, no són ni bones ni dolentes. És segons l’ús que se’n fa. El teu iPhone pot ser una arma terrorífica a favor de la revolta!

Yáiza ha dit...

Vaja! Tot just ara que ens començàvem a conèixer... Bé, entenc aquests descansos, de vegades són necessaris i prou. En tot cas, segur que serem aquí quan tornis!
Que tinguis un bon viatge! Entre paraules, natura i olis, pinta molt bé.
Sort i fins aviat, Llop!

Llop Estepari ha dit...

Yáiza, ens retrobarem. Ara penso que tu també pots fer el teu viatge: amb poques passes un viatge al futur: baixa a la plaça!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

no ens deixis....

vinga, un regal per la revolta de cada dia:

http://www.youtube.com/watch?v=BS3QOtbW4m0

Llop Estepari ha dit...

Àngel, potent el vídeo i el contingut. Les sensacions sobre la revolta continuen sent bones. Inclús et diria que em sorprèn per la seva fidelitat al “ideari” inicial i a la seriositat i consciència en que es van concretant els diferent passos a seguir. Continuaré udolant, no en tinguis cap dubte.

Unknown ha dit...

Ara que m'estava acostumant a udolar... a veure qi quan tornes se'na ha oblidat!

Llop Estepari ha dit...

Eulàlia, no et preocupis. De tant en tant t’ho aniré recordant en el teu bloc.

Notis ha dit...

Entenc que a vegades deixem per a més endavant coses que també són importants i, ara és el moment. Quan ens retrobarem, els teus comentaris de ben segur ens ompliràn els instants necessaris per endinçar-nos en un moment màgic...
Viu intensament!....

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

torna...avui és sant Joan i aquesta nit els llops han udolat la lluna gran

Llop Estepari ha dit...

Notis, Àngel, segur que ens retrobarem. Estic en un període de síntesi (mètode de treball que consisteix a reconstruir un tot complex, partint dels elements simples que componen aquest tot). De moment, com diu l’entranyable Eduard Punset tinc les neurones “fritas”.
Una forta udolada.